Μοιράσου τις γνώσεις σου!

Ανέβασε την σειρά μαθημάτων σου και κέρδισε χρήματα άμεσα!

Ξεκινάτε με το πάθος και τις γνώσεις σας. Στη συνέχεια, επιλέγετε ένα θέμα και σχεδιάζετε τα μαθήματα σας. Μπορείτε να διδάξετε τον τρόπο που θέλετε. Το Topskills σου προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσεις και να μοιραστείς τις σειρές μαθημάτων που εσύ θέλεις.

 • Μπες Στην Κοινότητα Μας

  Επωφεληθείτε από την ενεργή κοινότητα μας. Κάντε τους μαθητές να σας αγαπήσουν με τα υπέροχα μαθήματα σας!

 • Εμπνεύστε τους μαθητές

  Βοηθήστε τους ανθρώπους να μάθουν νέες δεξιότητες, να εξελίξουν την καριέρα τους και να εξερευνήσουν τα χόμπι τους με την βοήθεια των γνώσεων σας.

 • Παθητικό Εισόδημα

  Κερδίστε χρήματα κάθε φορά που ένας μαθητής αγοράζει μια σειρά μαθημάτων σας. Πληρώνεστε μηνιαία μέσω PayPal, Viva Wallet ή με τραπεζική κατάθεση. Εσείς επιλέγετε.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Ποιοι μπορούν να γίνουν Εισηγητές?

  Όλοι όσοι έχουν κάποια ειδίκευση στο τομέα τους μπορούν να διδάξουν στο Topskills.gr. Για να γίνετε μέρος της ομάδας εισηγητών μας αρκεί να έχετε τη θέληση να μοιραστείτε τις γνώσεις σας.

 • Τι είδους σειρές μαθημάτων μπορούν να ανέβουν?

  Στο Topskills.gr δίνει την ελευθερία σε όλους να ανεβάσουν σειρές μαθημάτων με πραγματικά οποιοδήποτε θέμα. Από σειρές μαθημάτων σχετικά με την εγκυμοσύνη μέχρι περί χρηματιστηρίου.

 • Ποια είναι η διαδικασία για να γίνω Εισηγητής?

  Αφού έχεις επιλέξει το θέμα της σειράς μαθημάτων που θέλεις να κάνεις και θεωρείς πως έχεις την δυνατότητα να την δημιουργήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας. Για να μάθεις τον κατάλληλο τρόπο να φτιάξεις μια επιτυχημένη σειρά μαθημάτων μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα της σειράς μαθημάτων με όνομα "Ο Απόλυτος Οδηγός για μια Επιτυχημένη Σειρά Μαθημάτων".